מתכון

קלצונה גבינות וזיתים

מרץ 2016
1 דירוגים
קלצונה גבינות וזיתים. צילום: דניה ויינר
קלצונה גבינות וזיתים. צילום: דניה ויינר

פיצה מקופלת, ממולאת במוצרלה, גבינה בולגרית, זיתים ורוטב עגבניות

פיצה מקופלת, ממולאת במוצרלה, גבינה בולגרית, זיתים ורוטב עגבניות. אפשר להכין את הקלצונה עם בצק בסיסי לפיצה שאוכלים מיד או לפיצה שאופים מראש.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להברשה:

למלית:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מכינים את הבצק: בצק בסיסי לפיצה שאוכלים מיד או בצק בסיסי לפיצה שאופים מראש

2

מחממים תנור ל-220 מעלות.

3

מערבבים את כל חומרי המלית, למעט רוטב העגבניות.

4

מרדדים את הבצק וקורצים לעיגולים בעזרת כוס או מכשיר.

5

מורחים כל עיגול בצק במעט רוטב עגבניות ומניחים מלית גבינה. מורחים את השוליים בביצה טרופה, מקפלים כל עיגול, וסוגרים היטב בעזרת האצבעות או המכשיר.

6

מברישים בביצה ואופים כ-15 דקות עד שהמאפים שחומים.