מתכון

קפה אלטרנטיבי

לא כוס קפה ולא מעדן אלא משהו באמצע. חלב קוקוס מוסיף מרקם קרמי ומרכך את המרירות

אוקטובר 2020
קפה אלטרנטיבי של רינת צדוק (צילום: דניאל לילה)
קפה אלטרנטיבי של רינת צדוק (צילום: דניאל לילה)

הכנה מראש והקפאה: אפשר להכין שלושה ימים מראש ורצוי לתת לקפה לילה במקרר לפני שלוגמים ממנו – ככה הטעמים מתאחדים.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל החומרים (שימו מעט סירופ מייפל, תמיד תוכלו להוסיף בהמשך), בבלנדר או בעזרת מטרפה. טועמים ומוסיפים סירופ מייפל אם יש צורך.