לאחת מהן הכנתי את הסלט הזה עם אנשובי איכותי שאני מאוד אוהב ושיני שום מוחמצות בצנצנת. מהר מאוד הוא הפך למנה במסעדה.” השילוב בין מרכיבי הקפרזה (עגבניות, מוצרלה ובזיליקום) לאנשובי משומר הוא מסוג השילובים המרגיזים, שגורמים לנו לתהות איך לא חשבנו על זה קודם.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מניחים חצאי שרי על צלחות הגשה, כאשר החלק החתוך כלפי מעלה.
2
קורעים כל כדור מוצרלה ל 6 חלקים ומניחים בין העגבניות. מניחים עליהן את הבצל והשום ומעטרים בעלי בזיליקום וזעתר.
3
פורסים אנשובי לפרוסות ארוכות ודקות ומניחים מעל הסלט.
4
מתבלים במיץ לימון, שמן זית, מלח ים ופלפל גרוס ומגישים מייד.