החומרים טבלת מידות ומשקלות
לטיגון:
ליוגורט לימוני:
אופן ההכנה
מכינים את תערובת הקציצות:
1
מרסקים עשבי תיבול, כרישה, שום, בצל ירוק ופלפל חריף במעבד מזון ב-4-3 פולסים קצרים. מוסיפים את הדג ומעבדים ב-10-8 פולסים נוספים לתערובת די אחידה אבל לא מחיתית. מעבירים לקערה.
2
מוסיפים ביצה, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
מכינים יוגורט לימוני:
3
מערבבים את החומרים ושומרים בקירור עד ההגשה.
מטגנים את הקציצות ומגישים:
4
מחממים מחבת רחבה וכבדה על להבה גבוהה-בינונית ומזלפים מעט שמן.
5
יוצרים קציצות קטנות בגודל אגוז בידיים רטובות ומטגנים כדקה וחצי מכל צד.
6
מגישים חם או בטמפ' החדר עם היוגורט.
- מגישים את הקציצות על סוֹס של עגבניות טריות ושמן זית.
- מגישים את הקציצות עם יוגורט מתובל בשום ועשבי תיבול.