מתכון

קציצות חומוס, חמאת בוטנים ושומשום

יוני 2019
2 דירוגים
קציצות חומוס, חמאת בוטנים ושומשום. צילום: shutterstock
קציצות חומוס, חמאת בוטנים ושומשום. צילום: shutterstock

קציצות משביעות עם מרקם דשן וטעם מודגש של בוטנים. אפשר לשדרג אותן עם תוספת קראנצ'ית של בוטנים מלוחים

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מרסקים גרגרי חומוס מבושלים במעבד מזון עם לחם, חמאת בוטנים, ביצה, קארי, מלח ושמן לקבלת מרקם מחיתי.

2

מעבירים לקערה ומוסיפים שומשום, בצל, קישוא, שום, תפוחי אדמה ופטרוזיליה. טועמים ומתקנים תיבול.

3

מעצבים קציצות פחוסות בקוטר 5-4 ס"מ בידיים רטובות או משומנות.

4

מחממים שמן במחבת ומטגנים כ-4 דקות מכל צד להזהבה ומגישים.

לגיוון

5

מוסיפים לתערובת 2 כפות בוטנים מלוחים (קלויים או מטוגנים) קצוצים.