מתכון

קציצות חצילים

משתמשים בחציל קלוי וחוסכים זמן ובלגן. טעים גם בטמפ' החדר

מרץ 2025
קציצות חצילים של מיכל מוזס (צילום: shutterstock)
קציצות חצילים של מיכל מוזס (צילום: shutterstock)

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל חומרי הקציצות ומקררים כשעתיים להתייצבות.

2

מעצבים קציצות בקוטר 4 ס"מ בעזרת שתי כפות.

3

מחממים מחבת עם שמן לטיגון חצי עמוק ומטגנים את הקציצות על להבה בינונית כ 2- דקות מכל צד עד הזהבה. מוציאים לנייר סופג.

4

מגישים חם או בטמפ' חדר עם פלחי לימון.