מתכון

קציצות חריימה טבעוניות

דצמבר 2018
1 דירוגים
קציצות חריימה טבעוניות של ננה שרייר. צילום: אנטולי מיכאלו
קציצות חריימה טבעוניות של ננה שרייר. צילום: אנטולי מיכאלו

ננה שרייר מגישה מתכון טבעוני לקציצות חריימה מרוקאיות מושלמות לאירוח

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מעבדים במעבד מזון את הכוסברה, 4 משיני השום, האצות, הפלפלים החריפים ו-10 מכפות שמן הזית עד קבלת תערובת אחידה.

2

מערבבים את הטופו, הקמח, המלח והפלפל עד קבלת תערובת אחידה. יוצרים מהתערובת קציצות במשקל 45 גר' כל אחת ואופים אותן במשך 8 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

3

מחממים סיר גדול ומטגנים בו את הפלפלים ו- 4 שיני השום הנותרות קצוצות. מוסיפים את שמן הזית הנותר ואת העגבניות ומערבבים עד קבלת מרקם אחיד של רוטב. מוסיפים את גרגירי החומוס, מקטינים את האש ומבשלים במשך 40-30 דקות,עד שהפלפלים רכים. מוסיפים את הקציצות לרוטב.