מתכון

קציצות טופו ועשבי תיבול

יוני 2017
קציצות טופו ועשבי תיבול
. צילום: דניאל לילה
קציצות טופו ועשבי תיבול . צילום: דניאל לילה

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

שמים זרעי פשתן בקערית, מוסיפים מים רק עד כיסוי ומשרים למשך 30 דקות.

2

מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.

3

טוחנים את זרעי הפשתן עם מי ההשריה ויתר החומרים בבלנדר בכמה פולסים עד לקבלת תערובת אחידה.

4

יוצרים קציצות פחוסות בקוטר 8-7 ס"מ ומניחים בתבנית.

5

אופים כ-35 דקות או עד שהקציצות מקבלות מעטה זהוב עדין. מגישים חם או בטמפ' החדר.

6

שומרים עד 4 ימים בקופסה במקרר.