מתכון

קראמבל חלב של פרונטו

קראמבל חלב של פרונטו. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
קראמבל חלב של פרונטו. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

המתכון לקראמבל חלב מוגש לצד קינוחים שרקחו יחדיו השף דיוויד פרנקל והקונדיטורית ליאור משיח

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-100 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מערבבים בקערה 40 גרם (4 כפות) אבקת חלב, קמח, קורנפלור, סוכר ומלח. מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים לתערובת אחידה.

3

מפוררים את הבצק בעזרת הידיים ומפזרים בתבנית בשכבה אחידה.

4

אופים 60-40 דקות עד שהקראמבל מקבל צבע זהוב-חום ומצננים.

5

ממיסים שוקולד לבן במיקרוגל או מעל בן מארי.

6

מוסיפים לשוקולד המומס את יתרת אבקת החלב ואת פירורי הקראמבל ומערבבים עד שכל הפירורים מצופים בשוקולד. ממשיכים לערבב מדי כמה דקות עד שהשוקולד מתקשה ומתקבלים פירורים נפרדים מצופים בשוקולד.