מתכון

קראמבל תותים עם שטרויזל מרציפן

דצמבר 2015
קראמבל תותים עם שטרויזל מרציפן. צילום: לירון אלמוג | סגנון: טליה גון אסיף
קראמבל תותים עם שטרויזל מרציפן. צילום: לירון אלמוג | סגנון: טליה גון אסיף

כדי שהקראמבל יהיה במיטבו מומלץ לא להתפשר ולהשתמש במרציפן איכותי

חפשו בשווקים או במעדניות מרציפן איכותי.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לשטרויזל:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים שטרויזל

1

מערבלים את כל החומרים למעט המרציפן בקערת מיקסר עם וו גיטרה עד שנוצרים פירורי בצק. מוסיפים מרציפן ומערבבים בעדינות בידיים או במזלג, כדי לא לפגוע בפירורים. מצננים במקפיא כ-20 דקות.

מכינים את התותים

2

מניחים תותים בקערה, בוזקים מעל סוכר ומשהים כ-15 דקות, עד שהסוכר נמס והתותים מבריקים ומגירים מעט נוזלים.

3

מרכיבים את המנה, אופים ומגישים: מניחים את התותים עם הנוזלים בתחתית כלי בינוני חסין חום ומפזרים שטרויזל.

4

מחממים תנור ל-180 מעלות.

5

אופים כ-30 דקות עד שהפירורים זהובים.

6

מגישים חם עם קצפת או גלידת וניל.