קורקט (מהפועל "לנגוס" בצרפתית) הוא שם כולל לכופתאות פריכות, מצופות בפירורי לחם ומטוגנות בשמן עמוק. כאן, במחווה ללביבות הלטקס המסורתיות, שף עינב זגורי מכין אותן מתפוחי אדמה, פרמזן ופטרוזיליה קצוצה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לציפוי
אופן ההכנה
1
מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים עד שהם רכים.
2
מועכים את תפוחי האדמה לפירה. מוסיפים חמאה, פטרוזיליה, חלב, פרמזן, חלמון, מלח ופלפל ומערבבים.
3
יוצרים מהתערובת כדורים בידיים רטובות, מצפים בקמח, טובלים בביצה ובפירורי לחם ומטגנים עד להזהבה. מגישים חם.