מתכון

קרם ברולה שוקולד לבן

פברואר 2019
2 דירוגים
קרם ברולה שוקולד לבן של קונדיטורית נטע דביר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: קרן ברק
קרם ברולה שוקולד לבן של קונדיטורית נטע דביר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: קרן ברק

אנשי לינדט והקונדיטורית נטע דביר מציעים מתכום לקרם ברולה ושוקולד, כדי להראות שאתם אוהבים

כלים:

6 קעריות או קונכיות אפייה אישיות (120 מ"ל)

ברנר ליצירת קרמל

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-150 מעלות. מקציפים את החלמונים עם סוכר ומלח בקערה עמידה לחום.

2

מחממים שמנת מתוקה כמעט עד לרתיחה, שופכים לתוך השוקולד הלבן הקצוץ ומערבבים עד ליצירת מרקם חלק.

3

מערבבים באיטיות בתנועות קיפול את השמנת עם השוקולד יחד עם קציפת החלמונים.

4

שופכים את התערובת ל-6 תבניות אישיות. ממקמים אותן על תבנית אפייה מלאה עד האמצע במים רותחים ליצירת תנור אדים ואופים במשך 30-35 דקות. מוציאים מהתנור ומצננים.

להגשה

5

זורים מעט סוכר מעל ומקרמלים בעזרת ברנר ממש לפני ההגשה.