החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מרסקים חציל קלוי ושום במעבד מזון למרקם חלק. מוסיפים גבינת עיזים וממשיכים לעבד עד שמתקבלת מחית חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
2
מוסיפים שמנת וממשיכים לערבל עד שמתקבל מרקם קרמי. טועמים ומתקנים תיבול.
גבינת העיזים מעמיקה את הטעם, והשמנת מאווררת ומעשירה את המרקם
מרסקים חציל קלוי ושום במעבד מזון למרקם חלק. מוסיפים גבינת עיזים וממשיכים לעבד עד שמתקבלת מחית חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים שמנת וממשיכים לערבל עד שמתקבל מרקם קרמי. טועמים ומתקנים תיבול.