מתכון

קרם שעועית לבנה

דצמבר 2019
2 דירוגים
קרם שעועית לבנה של יוסי שרף. צילום: דניאל לילה . סטיילינג: עמית פרבר
קרם שעועית לבנה של יוסי שרף. צילום: דניאל לילה . סטיילינג: עמית פרבר

הרומנים מגישים את המחית הזאת בכל ארוחת גריל, מנגבים עם הלחם או מורחים על הבשר

במקור מוסיפים את השום החי רק בשלב הטחינה, אבל אני מבשל את השעועית עם השום, כך שהטעמים שלו נספגים לתוכה לגמרי ואין טעם אגרסיבי של שום חי.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מבשלים את כל החומרים בשפע מים 3 שעות על להבה בינונית- נמוכה או עד שהשעועית רכה. מסננים ושומרים את מי הבישול בצד.

2

נפטרים מעלי הדפנה ומעבדים את שאר החומרים במעבד מזון תוך כדי הוספת מי הבישול של השעועית בהדרגה עד לקבלת מחית בסמיכות הרצויה.