מתכון

קרמבל צנוברים וסוכר חום

הקרמבל הזה הוא שדרוג מקסים לגלידות, קינוחי קרם וסלטי פירות, ויכול להשתלב כשכבה בקינוחי טרייפל

דצמבר 2021
קרמבל צנוברים של איתיאלה היאט. צילום: אנטולי מיכאלו
קרמבל צנוברים של איתיאלה היאט. צילום: אנטולי מיכאלו

איתיאלה מגישה אותו עם מלבי מוקצף והדרים.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים בעזרת הידיים או במיקסר עם וו גיטרה את כל המרכיבים לתערובת פירורית ומעבירים למקפיא לחצי שעה.

2

מחממים תנור ל־170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

3

מפזרים את הקרמבל בתבנית ואופים כ־10 דקות, תוך כדי ערבוב מדי פעם, להזהבה יפה (במהלך האפייה הקרמבל יימס ואחריה הוא יתקשה בחזרה). מצננים לחלוטין ושומרים בקופסה אטומה.