מתכון

קרפאצ'ו עגבניות עם חמון ופלפלי פדרון

אוגוסט 2016
קרפאצ'ו עגבניות עם חמון ופלפלי פדרון
קרפאצ'ו עגבניות עם חמון ופלפלי פדרון

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-110 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מניחים עגבניות בתבנית, מברישים אותן בכ-1/4 כוס שמן זית ומפזרים 1/2 כף מלח גס.

3

צולים את העגבניות שעה ורבע או עד שהן מתייבשות כמעט לגמרי והופכות פריכות. מצננים.

4

מחממים כ-1/3 כוס שמן זית במחבת רחבה. מוסיפים פלפלי פדרון ובוזקים עליהם מלח גס. צולים כ-2 דקות על להבה בינונית מכל צד עד שהם משחימים ומעבירים לנייר סופג.

5

מסדרים את העגבניות על צלחת הגשה עגולה ועליהן את הפלפלים הצרובים ופרוסות חמון. מפזרים עלי אורגנו, את יתרת שמן הזית והמלח הגס ומגישים.