מתכון

קרפצ'ו קולרבי ואנשובי

יולי 2019
2 דירוגים
קרפצ'יו קולרבי ואנשובי של הוויסקי בר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
קרפצ'יו קולרבי ואנשובי של הוויסקי בר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל

שילוב מנצח ומרגש אך בלתי שגרתי בין קולרבי, פיסטוקים ואנשובי

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מניחים את פרוסות הקולרבי בקערה ומתבלים במלח, פלפל, מיץ לימון ושמן זית.

2

אופים את הפיסטוקים בתבנית מרופדת בנייר אפייה במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש ל-140 מעלות. קוצצים גס.

3

מסדרים את הקולרבי בצלחת, מניחים ערימה של הבייבי תרד במרכז הצלחת, מסדרים פילטים של אנשובי מעל ומפזרים את הפיסטוקים.