מתכון

קרפ סלמון

יולי 2019
2 דירוגים
קרפ סלמון שמנת וביצה של שף יונתן בודק. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: אינה גוטמן
קרפ סלמון שמנת וביצה של שף יונתן בודק. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: אינה גוטמן

השף יונתן בודק מקרפרי ברטון מלמד אתכם להכין קרפים מושלמים, ובמה למלא אותם כדי שיהפכו לכוכבים של שולחן החג

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מקפלים כל קרפ לחצי, מורחים כף שמנת, מפזרים את הבצל הירוק, הרוקט ומזלפים ממיץ הלימון. מניחים על כל קרפ ביצת עין ומקפלים שוב לחצי.