מתכון

קרקרים מעדשים וקמח חומוס

דצמבר 2018
1 דירוגים
קרקרים מעדשים וקמח חומוס של רינת צדוק. צילום: shutterstock
קרקרים מעדשים וקמח חומוס של רינת צדוק. צילום: shutterstock

קרקרים טבעוניים ובריאים שאופים בתנור ולוקחים איתכם כנשנוש לאורך היום

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לאפייה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מכניסים את העדשים שהושרו במים לסיר, מכסים במים ומבשלים 10 דקות. מסננים ומניחים בצד לקירור. טוחנים גס חצי מכמות העדשים במעבד מזון.

2

מערבבים את כל החומרים בקערה לתערובת נוזלית.

3

מורחים חצי מכמות הבלילה על מגש מרופד בנייר אפייה. מפזרים מעל מעט מלח ים, זרעי כוסברה וזרעי כמון גרוסים.

לאפייה

4

מחממים תנור ל-150 מעלות ואופים את התערובת 10 דקות. מוציאים את התבנית מהתנור וחותכים את המשטח שהתייבש ליחידות קרקרים. מכניסים לתנור לאפייה של 10 דקות נוספות.