מתכון

קרקר אנשובי, גבינת תום, רוזמרין וקצח

ספטמבר 2019
1 דירוגים
קרקר אנשובי, גבינת תום, רוזמרין וקצח של מיכל בוטון. צילום: דן לב. סטיילינג: תמי סגל
קרקר אנשובי, גבינת תום, רוזמרין וקצח של מיכל בוטון. צילום: דן לב. סטיילינג: תמי סגל

הקרקרים האלה - פריכים ולעיסים בו-זמנית עם טעם מובהק של אנשובי ועשבי תיבול

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל- 180 מעלות ומרפדים תבניות בנייר אפייה.

2

שמים את כל החומרים בקערת מיקסר ומעבדים בעזרת וו גיטרה רק עד לקבלת בצק אחיד.

3

לשים מעט את הבצק על משטח מקומח ומרדדים אותו לעלה בעובי 2 מ"מ. קורצים עוגיות בצורה הרצויה או חותכים למעוינים בעזרת סכין כדי לקצר את התהליך.

4

אופים 12 דקות להזהבה ומצננים.

5

שומרים עד שבוע בקופסה אטומה בטמפ' החדר.