מתכון

קרקר דגנים

דצמבר 2015
2 דירוגים
קרקר דגנים1. צילום: אילן נחום | סגנון: טליה גון אסיף
קרקר דגנים1. צילום: אילן נחום | סגנון: טליה גון אסיף

בקרקר הדגנים כל התוספות הפריכות והמזינות שמוצאים בלחמי בריאות מתחברות לקרקר מזין וטעים במיוחד

זול, קל להכנה ובעל חיי מדף ארוכים. הקרקר הוא מאפה מושלם לתנור הביתי שלכם. ברי סייג מ”טאטי” מקבל השראה ממטבחים עולמיים ומראה שגם קרקר יכול להיות כוכב הערב..

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים את החומרים היבשים במיקסר עם וו גיטרה. מוסיפים מים ושמן ומעבדים כחצי דקה נוספת. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-20 דקות.

2

מחממים תנור ל-180 מעלות.

3

מרדדים את הבצק על נייר אפייה לעלה דק מאוד (בעובי 3-2 מ”מ), חותכים למלבנים ומעבירים לתבנית בזהירות, בלי לפגוע בשלמות הנייר. מניחים מעל נייר אפייה ותבנית נוספת כמשקולת.

4

אופים כ-30 דקות.