מתכון

ראפאמה – דלעת ממולאת באורז ופירות יבשים

אפריל 2019
5 דירוגים
ראפאמה- דלעת ממולאת באורז ופירות יבשים של נוף עתאמנה אסמעיל. צילום: דניאל לילה
ראפאמה- דלעת ממולאת באורז ופירות יבשים של נוף עתאמנה אסמעיל. צילום: דניאל לילה

תוספת מתאימה לעופות ולבשרים צלויים, שיכולה לעמוד במרכז שולחן חגיגי. בארמניה היא כוכבת מרכזית בשולחן הכריסמס

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

חותכים את הדלעת בחלקה העליון ליצירת מכסה, מרוקנים אותה מזרעים ושוטפים היטב.

2

מרתיחים שפע מי מלח בסיר בינוני, מוסיפים אורז ומבשלים 9 דקות. מסננים ומעבירים לקערה.

3

מוסיפים לקערה דבש, חמאה מומסת, פירות יבשים, שקדים ותבלינים ומערבבים.

4

מחממים תנור ל־200 מעלות. ממלאים את הדלעת באורז, מניחים מעל את מכסה הדלעת, עוטפים אותה ברדיד אלומיניום ואופים כשעה עד שהדלעת רכה.