מתכון

רביולי גבינות עם פסטו מהיר, אגוזים ופרמזן

קונים חבילה מוכנה של רביולי גביות ומתקתקים ארוחת צהריים קלילה וטעימה

4,358 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2016
רביולי גבינות עם פסטו מהיר, שברי אגוזים ופרמזן. צילום: אסף אמברם | סגנון: אוריה גבע
רביולי גבינות עם פסטו מהיר, שברי אגוזים ופרמזן. צילום: אסף אמברם | סגנון: אוריה גבע

החומרים טבלת מידות ומשקלות

מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו בהנחה מיוחדת THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

להגשה:

אופן ההכנה

1

מועכים שן שום במכתש ועלי גדול. מוסיפים בזיליקום, מלח ופלפל וכותשים לריסוק הבזיליקום. מזלפים שמן זית באיטיות לקבלת מחית אחידה במרקם של פסטו גס. מעבירים לקערת הגשה גדולה.

2

מבשלים את הרביולי לפי הוראות היצרן.

3

מעבירים את הרביולי לקערה עם הפסטו בעזרת כף מחוררת ומערבבים. מפזרים אגוזי מלך ושבבי פרמזן ומגישים מייד.