מתכון

רביולי גבינות עם פסטו מהיר, אגוזים ופרמזן

ינואר 2016
רביולי גבינות עם פסטו מהיר, שברי אגוזים ופרמזן. צילום: אסף אמברם | סגנון: אוריה גבע
רביולי גבינות עם פסטו מהיר, שברי אגוזים ופרמזן. צילום: אסף אמברם | סגנון: אוריה גבע

קונים חבילה מוכנה של רביולי גביות ומתקתקים ארוחת צהריים קלילה וטעימה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מועכים שן שום במכתש ועלי גדול. מוסיפים בזיליקום, מלח ופלפל וכותשים לריסוק הבזיליקום. מזלפים שמן זית באיטיות לקבלת מחית אחידה במרקם של פסטו גס. מעבירים לקערת הגשה גדולה.

2

מבשלים את הרביולי לפי הוראות היצרן.

3

מעבירים את הרביולי לקערה עם הפסטו בעזרת כף מחוררת ומערבבים. מפזרים אגוזי מלך ושבבי פרמזן ומגישים מייד.