מתכון

רביולי גבינת עזים עם ארטישוק א-לה רומנה וצנוברים

פברואר 2019
1 דירוגים
רביולי גבינת עזים עם ארטישוק א-לה רומנה וצנוברים של שף בועז קוינטנר. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן
רביולי גבינת עזים עם ארטישוק א-לה רומנה וצנוברים של שף בועז קוינטנר. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן

השף בועז קוינטנר מגיש מתכון מפנק לשדרוג מהיר של רביולי קנוי מוכן

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

לרוטב

1

יוצקים את שמן הזית למחבת, ומטגנים בה על להבה נמוכה את הצנוברים עם עלי המרווה תוך כדי בחישה, עד להשחמה קלה. מוסיפים את חצאי הארטישוק וגבינת הפקורינו ומבשלים עד שהגבינה נמסה.

לרביולי

2

מבשלים את הרביולי על פי ההוראות שעל האריזה.

להרכבת המנה והגשה

3

מוסיפים את הרביולי המוכנים לרוטב ומבשלים יחד כדקה. מפזרים מעל מיקרו סלק ונענע קצוצה ומגישים.