מתכון

רביולי סלק במטבל צזיקי לאבנה

ינואר 2019
2 דירוגים
רביולי סלק במטבל צזיקי לאבנה של שף בועז קוינטנר. צילום: שרית גופן. סטייליניג: אינה גוטמן
רביולי סלק במטבל צזיקי לאבנה של שף בועז קוינטנר. צילום: שרית גופן. סטייליניג: אינה גוטמן

קיצור דרך עם פסטה קנויה מאפשר לנו להשקיע יותר ברוטב, כפי שמלמד שף בועז קוינטנר במתכון הפסטה עם רוטב הצזיקי

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למטבל

לקישוט

למטבל

לקישוט

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים בקערה את כל חומרי המטבל ומכניסים למקרר למינימום 4 שעות.

לרביולי

2

מבשלים את הרביולי לפי הוראות היצרן, מסננים, מצננים וצורבים את הרביולי משני הצדדים במחבת עם מעט שמן זית עד להשחמה.

להרכבת המנה

3

מורחים את המטבל על 4 צלחות הגשה (כמו חומוס). מניחים את הרביולי על המטבל ומפזרים מעל מיקרו כוסברה. יוצקים מעט שמן זית וזורים פלפל שחור גרוס.