מתכון

רוטב ברביקיו-טחינה

רוטב טחינה-ברביקיו של שרית פקר ואיתמר סרולוביץ. צילום: shutterstock
רוטב טחינה-ברביקיו של שרית פקר ואיתמר סרולוביץ. צילום: shutterstock

טחינה הפכה לרכיב קבוע בגרסאות שונות של רטבי ברביקיו שאנחנו מכינים, מכיוון שהיא שידוך מושלם לבשר צלוי ומוסיפה לו תו אגוזי עשיר

בגרסה הזאת אנחנו מוסיפים לרוטב גם אנשובי, המעניק לו מליחות, ורכז רימונים למתיקות.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

טוחנים את כל המרכיבים בעזרת מוט ריסוק ידני או מעבד מזון לרוטב חלק וסמיך. ייתכן שתצטרכו להוסיף מעט יותר מים כדי להגיע למרקם דמוי מיונז – תלוי בסוג הטחינה שבה אתם משתמשים. אפשר להשתמש מיד או להעביר לצנצנת ולשמור במקרר עד יומיים.