מתכון

רוטב חמאת פרמזן

מאי 2019
2 דירוגים
רוטב חמאת פרמזן. צילום: shutterstock
רוטב חמאת פרמזן. צילום: shutterstock

רוטב שמנת מועשר שטעמו קליל מהרגיל בזכות מעט מיץ לימון. הוא מתאים מאוד לפסטה, לדגים ולירקות חלוטים או מאודים

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים שמנת מתוקה ופרמזן בסיר קטן על אש קטנה תוך כדי ערבוב במשך 2־3 דקות עד שהגבינה נמסה. אם התערובת סמיכה מדי מוסיפים 2 כפות מים חמים.

2

מוסיפים את החמאה הקרה לסיר בהדרגה ותוך כדי טריפה. טורפים כ־2 דקות אחרי שהחמאה נמסה עד שהיא נטמעת בתערובת ומתקבל רוטב סמיך וקרמי. מתבלים במיץ לימון, מלח ופלפל. מגישים חם.