החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מביאים את הסאקה לרתיחה בסיר על להבה בינונית, על מנת לאדות את האלכוהול. מוסיפים את הסוכר ומנמיכים את האש.
2
מוסיפים את המירין וממשיכים לאדות 2 דקות נוספות על להבה בינונית.
3
כשהסוכר נמס מוסיפים את הסויה ומעבירים ללהבה נמוכה מאוד.
4
מוסיפים את הגזר, את שיני השום ואת פרוסות הג'ינג'ר ומבשלים על אש נמוכה מאוד במשך 30 דקות. כשהרוטב מתקרר מעבירים אותו במסננת כדי לקבל רוטב חלק, ללא הגזר, הג'ינג'ר והשום.