מתכון

רוטב כוסברה

רוטב כוסברה חמצמץ-חרפרף ובועט, שמתאים למנות דגים נאים, סלטים ואפילו להגשה לצד לחם או פוקצ'ה טרייה

דצמבר 2021
רוטב כוסברה של שף ענר בן רפאל-פורמן. צילום: אנטולי מיכאלו
רוטב כוסברה של שף ענר בן רפאל-פורמן. צילום: אנטולי מיכאלו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

חולטים צרור כוסברה ל־10 שניות במים רותחים, מעבירים למי קרח וסוחטים קלות.

2

טוחנים בבלנדר כוסברה, קליפת לימון, פלפל צ'ילי ומלח לתערובת אחידה. מגבירים את המהירות למרבית, מזלפים בהדרגה שמן זית וממשיכים לטחון, עד שהוא נטמע בתערובת.

3

שומרים את השאריות בצנצנת אטומה במקרר עד יומיים.