מתכון

רוטב סאטה פיקנטי

יוני 2020
רוטב סאטה פיקנטי של רותם ליברזון. צילום: אמיר מנחם, סטיילינג: גיא כהן
רוטב סאטה פיקנטי של רותם ליברזון. צילום: אמיר מנחם, סטיילינג: גיא כהן

הסאטה הוא רוטב חמאת בוטנים וחלב קוקוס (או קרם) מהמטבח האינדונזי ושידוך מעולה לכל דבר

מגישים עם שיפודי פרגית

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

שמים שמן, בצל, שום וצ'ילי במחבת רחבה ומטגנים כ־ 2־ 3 דקות מעל להבה בינונית להזהבה. מוסיפים חמאת בוטנים, דבש וחלב קוקוס ומבשלים כ־ 3 דקות לקבלת רוטב סמיך. מוסיפים רוטב דגים וסויה ומורידים מהאש.