מתכון

רוטב עגבניות וצלפים

אוקטובר 2019
1 דירוגים
רוטב עגבניות וצלפים של רינת צדוק. צילום: שני בריל
רוטב עגבניות וצלפים של רינת צדוק. צילום: שני בריל

רוטב קליל וקלאסי לדגים עם ניגוד כיפי בין חמיצות למתיקות ולמליחות

מכינים ושומרים במקרר. אפשר לבשל בו את הדגים, להגיש אותו לצד או מעל דגים כבושים או נאים. הרוטב יתאים גם לפסטה, טופו ותבשילי שעועית. 

צנצנת בנפח של כ־500 מ”ל

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל החומרים למעט שמן זית בקופסה או קערה, מוסיפים שמן זית לאט ותוך ערבוב. אם אתם מעדיפים אפשר גם להכין את הרוטב במעבד מזון - מכניסים אליו את כל חומרי הגלם למעט שמן הזית כשהם חתוכים גס ומעבדים למחית גסה. מוסיפים שמן זית בהזלפה אטית ותוך עיבוד עד שהשמן נטמע. שומרים במקרר עד שלושה ימים.