מתכון

רוטב פטריות פורצ'יני

מרץ 2016
4 דירוגים
רוטב פטריות פורצ'יני
רוטב פטריות פורצ'יני

תערובת הפטריות המיובשות והטריות משדרגת את רוטב השמנת הקלאסי והופכת אותו לבן לוויה נפלא לכל מנה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

שוטפים פטריות הפורצ'יני במים קרים לסילוק לכלוך גס ומעבירים לקערה עם מים חמים למשך 10 דקות. מסננים וקוצצים את הפטריות ושומרים את מי ההשריה בצד.

2

ממיסים חמאה במחבת ומקפיצים בצל עד שהוא מזהיב. מוסיפים את פטריות הפורצ'יני הקצוצות, עגבניות מיובשות ופטריות טריות. מערבבים ומוסיפים את מי ההשריה המסוננים. מבשלים על אש נמוכה למשך 10 דקות.

3

מוסיפים שמנת, מלח, פלפל, ואגוז מוסקט. ממשיכים לבשל עד שהרוטב מסמיך.

4

מגישים עם פסטה, דגים או ירקות מאודים.