מתכון

רוסטביף סינטה של הדליקטסן

ינואר 2019
6 דירוגים
רוסטביף סינטה של הדליקטסן. צילום: עידית בן אוליאל
רוסטביף סינטה של הדליקטסן. צילום: עידית בן אוליאל

המתכון המושלם לסינטה צלויה שיעשה לכם את שולחן החג או השבת וגם את הסנדוויצ'ים של למחרת

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למרינדה

למרינדה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל חומרי המרינדה ומעסים איתה את נתח הסינטה.

2

מניחים את הנתח במרינדה במקרר למשך הלילה.

3

במחבת לוהטת, צורבים את הנתח משני צדדיו במשך כמה דקות.

4

מחממים תנור לחום 220 מעלות וצולים את הנתח 15-10 דקות מכל צד, על גבי רשת. (כדאי להניח מתחת לרשת תבנית עם תפוחי אדמה מבושלים שיספגו את הטפטופים הטעימים מן הרוטסביף)

5

מוציאים מהתנור ומניחים את הנתח "לנוח" למשך רבע שעה לפני שפורסים אותו.