מתכון

רושטי – לביבת תפוחי אדמה טבעונית

דצמבר 2018
3 דירוגים
רושטי טבעוני של שף עינב אזגורי. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו
רושטי טבעוני של שף עינב אזגורי. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו

רושטי היא לביבה שווייצרית שאינה כוללת ביצים. במקום חמאה, מבשלים אותה בשמן זית - ומקבלים גרסה טבעונית למהדרין

רושטי היא הלביבה השווייצרית המסורתית, המבוססת על תפוחי אדמה מגוררים, מטוגנים וספוגים בחמאה. אפשר לוותר על החמאה מטעמי טבעונות או בריאות ולהשתמש בשמן זית.

עבור מחבת בקוטר 18 ס"מ

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל המרכיבים בקערה (למעט שמן הזית לטיגון).

2

מחממים שמן זית במחבת, משטחים את התערובת ומטגנים 5־7 דקות מכל צד עד שהרושטי מזהיב.