מתכון

ריבת שסק ואגוזים

ריבת שסק זריזה שיכולה לשמש גם מילוי למאפים

1,654 בשלנים התעניינו במתכון זה
מאי 2022
ריבת שסק של דור ונגר | צילום: נועם פריסמן | סגנון: דור ונגר | טקסטיל: דורין פרנקפורט
ריבת שסק של דור ונגר | צילום: נועם פריסמן | סגנון: דור ונגר | טקסטיל: דורין פרנקפורט

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים בסיר קטן שסקים וסוכר ומבשלים על להבה נמוכה כחצי שעה להיווצרות ריבה.

2

מוסיפים מיץ לימון וטוחנים בעזרת בלנדר מוט לתערובת חלקה.

3

שומרים בכלי אטום במקרר.