מתכון

פסטה קרבונרה של פיאצה רוסטיקו

יולי 2017
4 דירוגים
ריגטוני קרבונרה . צילום: דניאל לילה

 
ריגטוני קרבונרה . צילום: דניאל לילה  

מנת פסטה קלאסית עם טעמים עזים ומובחנים: שילוב טעים ומושחת של שמנת, גבינה וחלמון חי

במקור משתמשים בבייקון, כאן הוא הומר בחזה אווז מעושן. מכיוון שהחלמונים אינם עוברים בישול, הקפידו הקפדה יתרה על טריות והיגיינה.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים שמן זית במחבת ומטגנים חזה אווז עד שהוא שחום ופריך. מוסיפים למחבת שמנת מתוקה, מתבלים במלח ופלפל שחור, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהשמנת מצטמצמת מעט.

2

מוסיפים את הפסטה למחבת ומערבבים עד שהיא עטופה היטב ברוטב.

3

מסדרים את הפסטה בצלחות הגשה. מפזרים מעל פרמזן ובמרכז כל מנה מניחים חלמון. הסועדים יערבבו את החלמון לתוך המנה עד שהוא ייטמע בפסטה.