מתכון

שברי שוקולד קראנץ'

דצמבר 2018
1 דירוגים
שברי שוקולד קראנץ' של הקונדיטורית אילה ענבר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: אינה גוטמן
שברי שוקולד קראנץ' של הקונדיטורית אילה ענבר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: אינה גוטמן

חלופה ביתית בריאה יחסית - ועדיין מושחתת וטעימה להפליא - לחטיפי השוקולד שתמצאו על המדפים בסופר

לתבנית אנגליש קייק בגודל 22X10 ס"מ.

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לתחתית

לשכבה העליונה

לתחתית

לשכבה העליונה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

לתחתית

1

טוחנים במעבד מזון את הקורנפלקס והפקאן.

2

ממסים את שוקולד החרובים וחמאת הקקאו תוך כדי ערבוב. מוסיפים את המלח.

3

מאחדים את שתי התערובות ומשטחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

לשכבה העליונה

4

ממסים את קרם הקוקוס והשוקולד תוך כדי ערבוב. מוסיפים את המלח ומערבבים. מוזגים את התערובת על התחתית ומנערים את התבנית לפיזור אחיד.

5

עוטפים את התבנית בניילון נצמד ומעבירים למקפיא למשך שעה או עד שהשכבה העליונה קפואה לגמרי.

6

מוציאים את התבנית, מחלצים ממנה את פלטת השוקולד ומניחים על קרש חיתוך. ממתינים 10-15 דקות ומאבקים את הפלטה באבקת קקאו. חותכים או שוברים את הפלטה לחתיכות. שומרים בקופסה סגורה במקפיא.