מתכון

שיפודי סינטה כבש בגריל על סלט שזיפים טריים ומיובשים

5 דירוגים
של יגאל אזולאי ואבי שטייניץ. צילום: דן לב. סטיילינג: טליה אסיף
של יגאל אזולאי ואבי שטייניץ. צילום: דן לב. סטיילינג: טליה אסיף

השזיפים הטריים ואחיהם המיובשים יוצרים יחד סלט מרענן, שמקפיץ את טעמם של נתחי הבשר הנימוחים

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לסלט

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

משפדים קוביות סינטה ומתבלים במלח, פלפל וראס אל-חנות.

2

מחממים מחבת עם שמן ומטגנים בצל כ-10 דקות על להבה בינונית-נמוכה עד הזהבה. מצננים.

3

מערבבים את הבצל המטוגן עם שזיפים מיובשים וטריים. מוסיפים את יתר חומרי הסלט ומערבבים. מעבירים לצלחות הגשה.

4

צולים את השיפודים בגריל או על פלאנצ’ה משומנת קלות 3 דקות מכל צד ומגישים על סלט שזיפים.