מתכון

שיפודי עוף ברוטב בוטנים

יולי 2016
סבינה ולדמן. צילום: גל בן זאב | סגנון: אוריה גבע
סבינה ולדמן. צילום: גל בן זאב | סגנון: אוריה גבע

שיפודים עסיסיים שמגישים עם רוטב בסגון אסיאתי וסלט מרענן של אבוקדו ומלון

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב בוטנים:

לסלט:

להגשה:

לרוטב בוטנים:

לסלט:

להגשה:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

צורבים את העוף:

1

משפדים את הפילטים על שיפודי עץ קטנים (יקיטורי) - 2 נתחים לכל שיפוד. מברישים בשמן ומתבלים במלח ופלפל.

2

מחממים מחבת גדולה על להבה גבוהה וצורבים את העוף 3 דקות מכל צד להזהבה. מוציאים מהמחבת.

מכינים את הרוטב:

3

מערבבים את כל החומרים לקבלת רוטב דליל מאוד (אל דאגה - הוא יסמיך בבישול), יוצקים למחבת שבה נצלה העוף ומביאים לרתיחה. מחזירים את השיפודים לרוטב ומבשלים 5 דקות על להבה בינונית עד שהרוטב מסמיך ועוטף את נתחי העוף.

מכינים את הסלט ומגישים:

4

מערבבים את כל החומרים ומתקנים תיבול.

5

מניחים את הסלט על צלחת הגשה ומעליו את שיפודי העוף. מפזרים בוטנים ומגישים לצד אורז ופלחי לימון.