מתכון

שניצלוני פטריות מאי-טאקי פריכים אפויים בתנור

אפריל 2019
2 דירוגים
שניצלוני פטריות מאי־טאקי פריכים אפויים בתנור של שף אסף מיזלס. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן
שניצלוני פטריות מאי־טאקי פריכים אפויים בתנור של שף אסף מיזלס. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן

שף אסף מיזלס מקפה לואיז מזמין אתכם למשחק קולינרי יצירתי עם פטריות והופך אותן לשניצלים עסיסיים

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות. מכינים תבנית מרופדת בנייר אפייה.

2

טורפים את הביצים בקערה ומוסיפים חרדל, מלח ופלפל. בקערה נוספת שמים פירורי לחם ומתבלים במעט מלח.

3

טובלים את הפטריות בבלילת הביצים, מצפים אותן בפירורי לחם ומעבירים לתבנית. אופים במשך 10 דקות עד להזהבה.

4

הצעת הגשה: מגישים בליווי טחינה, לבנה או יוגורט.