החומרים טבלת מידות ומשקלות
לשניצל
לסלט רוקט
להגשה
אופן ההכנה
1
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש נמוכה. מסדרים שלוש צלחות גדולות – באחת מניחים את הקמח, בשנייה את פירורי הלחם ובשלישית טורפים את הביצים והחלמון הנוסף יחד עם החרדל עד למרקם אחיד.
2
ממליחים את רצועות הכף משני צדיהן וטובלים את שני הצדדים בקמח. מעבירים את פרוסות הבשר לטבילה בביצים משני הצדדים, ולבסוף בפירורי הלחם.
3
מטגנים במחבת את הפרוסות למשך 7 דקות בכל צד ומניחים בצלחת הגשה.
לסלט רוקט
4
מערבבים את עלי הרוקט, הצנוניות ועגבניות השרי יחד עם שמן הזית וקורט מלח. מוסיפים את מיץ הלימון הטרי.
להגשה
5
מניחים את השניצל על צלחת הגשה ליד סלט הרוקט, ומגישים עם צלוחית חרדל צרפתי.