מתכון

שניצל וינאי קלאסי עם סלט רוקט

דצמבר 2018
1 דירוגים
שניצל וינאי קלאסי עם סלט רוקט של גיא גמזו צילום: בועז לביא
שניצל וינאי קלאסי עם סלט רוקט של גיא גמזו צילום: בועז לביא

אין הרבה דברים יותר טעימים משניצל שהרגע יצא מהמחבת. נסו לגוון את שניצל העוף המוכר והשתמשו בבקר. לא תתאכזבו

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לשניצל

לסלט רוקט

להגשה

לשניצל

לסלט רוקט

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים את השמן במחבת גדולה על אש נמוכה. מסדרים שלוש צלחות גדולות – באחת מניחים את הקמח, בשנייה את פירורי הלחם ובשלישית טורפים את הביצים והחלמון הנוסף יחד עם החרדל עד למרקם אחיד.

2

ממליחים את רצועות הכף משני צדיהן וטובלים את שני הצדדים בקמח. מעבירים את פרוסות הבשר לטבילה בביצים משני הצדדים, ולבסוף בפירורי הלחם.

3

מטגנים במחבת את הפרוסות למשך 7 דקות בכל צד ומניחים בצלחת הגשה.

לסלט רוקט

4

מערבבים את עלי הרוקט, הצנוניות ועגבניות השרי יחד עם שמן הזית וקורט מלח. מוסיפים את מיץ הלימון הטרי.

להגשה

5

מניחים את השניצל על צלחת הגשה ליד סלט הרוקט, ומגישים עם צלוחית חרדל צרפתי.