מתכון

שקדי עגל על סלט עשבי תיבול וטחינה

יוני 2019
2 דירוגים
שקדי עגל על סלט עשבי תיבול וטחינה של שפית אביבית פריאל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר; כלים: סטודיו בילונגינג
שקדי עגל על סלט עשבי תיבול וטחינה של שפית אביבית פריאל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר; כלים: סטודיו בילונגינג

אנשים חוששים להכין בבית חלקי פנים מפני שזה כרוך בניקוי ולפעמים גם בבישול מקדים. שקדי עגל הם ידידותיים למשתמש

צורבים את שקדי העגל כמו שהם ומגישים עם שפע עשבים. העשבוניות מאזנת את השומניות של השקדים והשילוב קיצי וטעים במיוחד. מניחים את השקדים על העשבים כשהם לוהטים – זה מוציא מהעשבים יותר טעם.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים את עשבי התיבול עם עגבנייה ושום בקערה.

2

מלהיטים מחבת פסים, משמנים אותה בכף שמן זית, ממליחים ומפלפלים בעדינות את השקדים וצורבים כ־4 דקות מכל צד עד השחמה. מוסיפים מיד לקערת העשבים.

3

מתבלים במיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל, מעבירים לצלחת הגשה, מזלפים מעל טחינה גולמית ומגישים.