מתכון

שקשוקה ים תיכונית

פברואר 2020
3 דירוגים
שקשוקה ים תיכונית של שי לי ליפא. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: דלית רוסו
שקשוקה ים תיכונית של שי לי ליפא. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: דלית רוסו

בגרסה הזאת השתמשנו בפלפלים צבעוניים, זיתי קלמטה וגבינת פטה מלוחה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים מחבת גדולה ורחבה על להבה בינונית. מוסיפים שמן, בצל וכמון ומאדים כ-5 דקות עד שהבצל מתרכך. מוסיפים קוביות פלפלים ומקפיצים כ-5 דקות עד שמתחילים להתרכך.

2

מוסיפים עגבניות וזיתים ומביאים לרתיחה. ממליחים, מפלפלים, מכסים ומבשלים כ-10 דקות עד שהפלפלים רכים.

3

יוצרים 6 גומות קטנות ברוטב בעזרת כף ומחליקים לתוכן את הביצים. מכסים ומבשלים 5-3 דקות, תלוי במידת העשייה הרצויה. מפזרים מעל גבינה ומגישים.