מתכון

שקשוקה ישראלית

אין ארוחה ישראלית יותר מביצים ברוטב עגבניות ובצל

4,465 בשלנים התעניינו במתכון זה
אפריל 2019
שקשוקה ישראלית של שף איתן אקווה. צילום וסטיילינג: שי בן אפרים
שקשוקה ישראלית של שף איתן אקווה. צילום וסטיילינג: שי בן אפרים

* לגרסה טבעונית מחליפים את הביצים במתכון ב־150 גר' גבינה טבעונית מלוחה

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

חותכים את הבצל לרצועות. יוצקים מעט שמן זית למחבת גדולה ומטגנים את רצועות הבצל עד לריכוך. מוסיפים את השום וממשיכים לטגן.

2

חותכים את הפלפלים לרצועות, מוסיפים אותן ומטגנים עד שכל המרכיבים במחבת רכים. מוסיפים את העגבניות הקלופות וקוביות העגבניות הטריות. מוסיפים את הצ'ילי החריף. מתבלים, מערבבים את תכולת המחבת ולבסוף מוסיפים את הביצים. ממשיכים לבשל על להבה נמוכה עם מכסה עד שהביצים מוכנות.