* לגרסה טבעונית מחליפים את הביצים במתכון ב־150 גר' גבינה טבעונית מלוחה
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
חותכים את הבצל לרצועות. יוצקים מעט שמן זית למחבת גדולה ומטגנים את רצועות הבצל עד לריכוך. מוסיפים את השום וממשיכים לטגן.
2
חותכים את הפלפלים לרצועות, מוסיפים אותן ומטגנים עד שכל המרכיבים במחבת רכים. מוסיפים את העגבניות הקלופות וקוביות העגבניות הטריות. מוסיפים את הצ'ילי החריף. מתבלים, מערבבים את תכולת המחבת ולבסוף מוסיפים את הביצים. ממשיכים לבשל על להבה נמוכה עם מכסה עד שהביצים מוכנות.