מתכון

שקשוקה כרובית, עדשים כתומות וחלב קוקוס

פברואר 2020
4 דירוגים
שקשוקה כרובית, עדשים כתומות וחלב קוקוס של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: דניה ויינר. סטייליג: אוריה גבע
שקשוקה כרובית, עדשים כתומות וחלב קוקוס של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: דניה ויינר. סטייליג: אוריה גבע

מטגנים את הירקות בתוך התבלינים ואחר כך מבשלים אותם ברוטב קארי אדום עם המון כוסברה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מבשלים עדשים בכוס וחצי מים 10 דקות לריכוך חלקי. מסננים.

2

מטגנים בצל, שום וג'ינג'ר במחבת עם חמאה 3 דקות לריכוך. מוסיפים גזר, כרובית ואת העדשים. מתבלים בקארי, מלח ופלפל ויוצקים חלב קוקוס. מכסים ומבשלים 10 דקות לריכוך קל של הכרובית והגזר. טועמים ומתקנים תיבול.

3

מוסיפים ביצים ומבשלים על להבה נמוכה, עם או בלי מכסה, 5 דקות או עד שהביצים עשויות לטעמכם.

4

מפזרים כוסברה ומגישים.