מתכון

תבשיל חומוס ודלורית בקרם קוקוס וקארי

ינואר 2019
3 דירוגים
תבשיל חומוס ודלורית בקרם קוקוס וקארי של שף דיוויד פרנקל. צילום: אנטולי מיכאלו
תבשיל חומוס ודלורית בקרם קוקוס וקארי של שף דיוויד פרנקל. צילום: אנטולי מיכאלו

שף דיוויד פרנקל ממסעדת פרונטו מגיש מתכון לתבשיל מושלם בטעמים אסייתים חזקים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

בסיר מאדים את הבצל בחום נמוך עד לשקיפות, מוסיפים את שאר הירקות ואת אבקת הקארי ומטגנים עם מעט שמן זית כ־2 דקות.

2

מוסיפים את מיץ הליים והחומוס המושרה, מכסים במים ומביאים לרתיחה.

3

מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך שעה וחצי. מוסיפים את חלב הקוקוס, מצמצמים ומתבלים במלח ופלפל. מגישים עם צרור כוסברה.