מתכון

תירס עם פרמזן

2 דירוגים
תירס עם פרמזן של שף קונדיטורית דקלה ברק. צילום: אפיק גבאי. סטיילינג: קרן ברק
תירס עם פרמזן של שף קונדיטורית דקלה ברק. צילום: אפיק גבאי. סטיילינג: קרן ברק

נשנוש פשוט שאפשר להכין במטבח בבית או בקומזיץ במדבר עם גחלים מהמדורה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מבשלים את התירס כרבע שעה. מוציאים מהסיר ומניחים על נייר כסף. מפזרים על התירס את הפרמזן ואת הצ'ילי, עוטפים בנייר הכסף ושמים במדורה לחימום.