מתכון

תפוחי אדמה אפויים בשום ורוזמרין

2 דירוגים
תפוחי אדמה אפויים בשום ורוזמרין. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
תפוחי אדמה אפויים בשום ורוזמרין. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

מתכון קלאסי לתפוחי אדמה בתנור, שכדאי להגיש עם גבינה בולגרית ונענע

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-220 מעלות.

2

מערבבים את כל החומרים חוץ מגבינה ונענע ומשטחים לשכבה אחידה בתבנית אפייה.

3

אופים 40 דקות או עד שתפוחי האדמה שחומים ורכים. מוציאים מהתנור, מפזרים בולגרית ומחזירים לתנור ל-5 דקות עד שהגבינה נמסה ומבעבעת.

4

מפזרים נענע ומגישים מייד.