החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
טורפים בקערה ביצים, סוכר, מלח ופלפל.
2
מחממים מעט שמן במחבת רחבה על להבה בינונית. טובלים פרוסות תפוחי אדמה בביצים הטרופות ומטגנים קלות בשמן חצי עמוק דקה-שתיים מכל צד עד שציפוי הביצה מזהיב. מוציאים לנייר סופג.
3
מחממים תנור ל-180 מעלות. מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה בתבנית חרס או פיירקס, כשהן חופפות למחצה כמו רעפים. יוצקים עליהן ציר עוף ומכסים היטב ברדיד אלומיניום.
4
אופים בתנור 45 דקות עד שתפוחי האדמה רכים אךמ שומרים על צורתם. באותה שיטה מכינים פרוסות כרובית זהובות: מחליפים את פרוסות תפוחי האדמה בפרוסות כרובית ומשמיטים את הסוכר.