מתכון

תפוח אדמה "מדורה" מטוגן

דצמבר 2018
2 דירוגים
תפוח אדמה "מדורה" מטוגן של שף מאור אהרון. צילום: אפיק גבאי
תפוח אדמה "מדורה" מטוגן של שף מאור אהרון. צילום: אפיק גבאי

אפיית תפוח האדמה בתנור לפני הטיגון גורמת לו להיות פריך מתמיד

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

עוטפים היטב את תפוחי האדמה בנייר כסף. אופים את תפוחי האדמה העטופים בתנור, במשך שעה, בחום מקסימלי (עדיף 300 מעלות, אם יש בתנור הביתי).

2

מצננים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לקוביות גדולות.

3

יוצקים לסיר טיגון שמן עמוק, מכניסים חצי בצל, מחממים היטב את השמן ומטגנים את קוביות תפוחי האדמה עד הזהבה. מוציאים ומניחים על נייר סופג.